Tamarind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Sydfrugt

Tamarind, rå

Tamarindus indica L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total4.2 %
   Fedt, total2 %
   Kulhydrat, total93.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 66%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1086kJ
Protein, total2.8g
   total-N0.4g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total62.5g
   kulhydrat, tilgængelig57.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5.1g
Alkohol0g
Aske2.7g
Vand31.4g

Vitaminer
A-vitamin1.5RE
   Retinol0μg
   ß-caroten18μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.428mg
B2-vitamin, riboflavin0.152mg
Niacin2.24NE
   niacin1.94mg
   tryptofans bidrag0.3mg
B6-vitamin0.066mg
Pantothensyre0.143mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3.5mg
   L-ascorbinsyre3.5mg

Mineraler
Natrium, Na28mg
Kalium, K628mg
Calcium, Ca74mg
Magnesium, Mg92mg
Phosphor, P113mg
Jern, Fe2.8mg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.006g
C16:00.149g
C18:00.053g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.16g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.052g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.208g
Sum monoumættede0.16g
Sum polyumættede0.052g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.052g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Lysin140mg
Methionin14mg
Tryptofan18mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0647