Nektarin, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Stenfrugt

Nektarin, rå

Prunus persica (L.) Batsch var. nucipersica (L.) C. Schneid.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total8.9 %
   Fedt, total5.4 %
   Kulhydrat, total85.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 9%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi195kJ
Protein, total1.1g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total10.6g
   kulhydrat, tilgængelig8.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.7g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand87.6g

Vitaminer
A-vitamin12.5RE
   Retinol0μg
   ß-caroten150μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.8aTE
B1-vitamin, thiamin0.034mg
B2-vitamin, riboflavin0.027mg
Niacin1.21NE
   niacin1.13mg
   tryptofans bidrag0.083mg
B6-vitamin0.025mg
Pantothensyre0.185mg
Folat5μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin5.4mg
   L-ascorbinsyre5.4mg

Mineraler
Natrium, Na0mg
Kalium, K201mg
Calcium, Ca6.71mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P27.4mg
Jern, Fe0.28mg
Kobber, Cu0.086mg
Zink, Zn0.17mg
Jod, I0.3μg
Mangan, Mn0.054mg
Selen, Se0.156μg

Kulhydrater
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin9mg
Leucin14mg
Lysin16mg
Methionin6mg
Cystin5mg
Phenylalanin11mg
Tyrosin7mg
Threonin9mg
Tryptofan5mg
Valin13mg
Arginin9mg
Histidin8mg
Alanin17mg
Asparaginsyre560mg
Glutaminsyre34mg
Glycin11mg
Prolin10mg
Serin19mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0625