Peberfrugt, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Peberfrugt, konserves

Capsicum annuum L. var. grossum (L.) Terpø
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total14.9 %
   Fedt, total12.5 %
   Kulhydrat, total72.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi80kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total3.9g
   kulhydrat, tilgængelig2.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.2g
Alkohol0g
Aske3.8g
Vand91.3g

Vitaminer
A-vitamin8RE
   Retinol0μg
   ß-caroten96μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.025mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.633NE
   niacin0.55mg
   tryptofans bidrag0.083mg
Folat52μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin46.5mg

Mineraler
Natrium, Na1369mg
Kalium, K146mg
Calcium, Ca41mg
Magnesium, Mg15mg
Phosphor, P20mg
Jern, Fe0.8mg
Kobber, Cu0.13mg
Zink, Zn0.18mg

Kulhydrater
C16:00.046g
C18:00.016g
C18:1, n-90.009g
C18:2, n-60.108g
C18:3, n-30.061g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.062g
Sum monoumættede0.009g
Sum polyumættede0.169g
Sum n-3 fedtsyrer0.061g
Sum n-6 fedtsyrer0.108g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin24mg
Leucin32mg
Lysin37mg
Methionin6mg
Cystin6mg
Phenylalanin24mg
Tyrosin12mg
Threonin26mg
Tryptofan5mg
Valin37mg
Arginin31mg
Histidin13mg
Alanin31mg
Asparaginsyre110mg
Glutaminsyre110mg
Glycin27mg
Prolin20mg
Serin38mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0524