Baked beans i tomatsovs, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Baked beans i tomatsovs, konserves

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total18.9 %
   Fedt, total4.1 %
   Kulhydrat, total77 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi399kJ
Protein, total5.1g
   total-N0.8g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total20.8g
   kulhydrat, tilgængelig14.2g
   kostfibre6.6g
Alkohol0g
Vand73.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.6aTE
   alfa-tokoferol0.6mg
B1-vitamin, thiamin0.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin1.32NE
   niacin0.5mg
   tryptofans bidrag0.817mg
B6-vitamin0.12mg
Folat29μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na480mg
Kalium, K300mg
Calcium, Ca45mg
Magnesium, Mg31mg
Phosphor, P91mg
Jern, Fe1.4mg
Kobber, Cu0.21mg
Zink, Zn0.7mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt5g
Stivelse4.64g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:00.076g
C17:00g
C18:00.008g
C20:00g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.048g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.098g
C18:3, n-30.15g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.084g
Sum monoumættede0.048g
Sum polyumættede0.249g
Sum n-3 fedtsyrer0.15g
Sum n-6 fedtsyrer0.098g

Cholesterol
Isoleucin210mg
Leucin390mg
Lysin370mg
Methionin57mg
Cystin41mg
Phenylalanin270mg
Tyrosin130mg
Threonin210mg
Tryptofan49mg
Valin240mg
Arginin300mg
Histidin150mg
Alanin210mg
Asparaginsyre620mg
Glutaminsyre750mg
Glycin200mg
Prolin180mg
Serin290mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0460