Vindrue, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Kernefrugt

Vindrue, rå

Vitis vinifera L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3.1 %
   Fedt, total5.6 %
   Kulhydrat, total91.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi261kJ
Protein, total0.5g
   total-N0.1g
Fedt, total0.4g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total14.7g
   kulhydrat, tilgængelig13.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.4g
Alkohol0g
Aske0.4g
Vand84g

Vitaminer
A-vitamin2.75RE
   Retinol0μg
   ß-caroten33μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.4aTE
   alfa-tokoferol0.4mg
B1-vitamin, thiamin0.045mg
B2-vitamin, riboflavin0.01mg
Niacin0.183NE
   niacin0.15mg
   tryptofans bidrag0.033mg
B6-vitamin0.04mg
Pantothensyre0.075mg
Biotin0.3μg
Folat5μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin10.8mg
   L-ascorbinsyre10.8mg

Mineraler
Natrium, Na3mg
Kalium, K152mg
Calcium, Ca13.5mg
Magnesium, Mg7mg
Phosphor, P21.8mg
Jern, Fe0.2mg
Kobber, Cu0.15mg
Zink, Zn0.059mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn0.085mg
Chrom, Cr0.17μg
Selen, Se0.326μg
Nikkel, Ni0.895μg

Kulhydrater
Fructose7.1g
Glucose7.4g
Saccharose0.5g
Sukkerarter, ialt15g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.003g
C16:00.112g
C18:00.015g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.016g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.09g
C18:3, n-30.027g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.13g
Sum monoumættede0.016g
Sum polyumættede0.118g
Sum n-3 fedtsyrer0.027g
Sum n-6 fedtsyrer0.09g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin4mg
Leucin10mg
Lysin11mg
Methionin17mg
Cystin8mg
Phenylalanin10mg
Tyrosin9mg
Threonin14mg
Tryptofan2mg
Valin14mg
Arginin37mg
Histidin18mg
Alanin21mg
Asparaginsyre61mg
Glutaminsyre100mg
Glycin15mg
Prolin17mg
Serin24mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0329