Rødkål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Rødkål, rå

Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total17.8 %
   Fedt, total5.3 %
   Kulhydrat, total76.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi125kJ
Protein, total1.5g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total6.5g
   kulhydrat, tilgængelig4.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand91.1g

Vitaminer
A-vitamin2.08RE
   Retinol0μg
   ß-caroten25μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.07aTE
   alfa-tokoferol0.07mg
K-vitamin149μg
B1-vitamin, thiamin0.065mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin0.783NE
   niacin0.6mg
   tryptofans bidrag0.183mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.324mg
Biotin0.1μg
Folat46μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin60mg

Mineraler
Natrium, Na10mg
Kalium, K292mg
Calcium, Ca44.5mg
Magnesium, Mg14mg
Phosphor, P34.1mg
Jern, Fe0.45mg
Kobber, Cu0.031mg
Zink, Zn0.19mg
Jod, I0.1μg
Mangan, Mn0.2mg
Chrom, Cr0.5μg
Selen, Se1μg
Nikkel, Ni10μg

Kulhydrater
Fructose1.67g
Glucose1.19g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0.29g
Sukkerarter, ialt3.15g
Stivelse0.07g

Fedtsyrer
C16:00.037g
C18:00.002g
C16:1, n-70.003g
C18:1, n-90.008g
C18:2, n-60.075g
C18:3, n-30.035g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.039g
Sum monoumættede0.012g
Sum polyumættede0.11g
Sum n-3 fedtsyrer0.035g
Sum n-6 fedtsyrer0.075g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin41mg
Leucin46mg
Lysin46mg
Methionin11mg
Cystin1mg
Phenylalanin27mg
Tyrosin17mg
Threonin19mg
Tryptofan11mg
Valin68mg
Arginin63mg
Histidin24mg
Alanin75mg
Asparaginsyre130mg
Glutaminsyre360mg
Glycin31mg
Prolin56mg
Serin75mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0234