Rosenkål, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Rosenkål, dybfrost

Brassica oleracea L. convar. oleracea (L.) var. gemmiferaDC
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total23.7 %
   Fedt, total8 %
   Kulhydrat, total68.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi196kJ
Protein, total3.3g
   total-N0.5g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total9.5g
   kulhydrat, tilgængelig5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.5g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand85.6g

Vitaminer
A-vitamin23.3RE
   Retinol0μg
   ß-caroten280μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.34aTE
   alfa-tokoferol0.34mg
K-vitamin250μg
B1-vitamin, thiamin0.139mg
B2-vitamin, riboflavin0.09mg
Niacin1.36NE
   niacin0.745mg
   tryptofans bidrag0.617mg
B6-vitamin0.18mg
Pantothensyre0.42mg
Biotin0.4μg
Folat64μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin80.9mg
   L-ascorbinsyre80.9mg

Mineraler
Natrium, Na8mg
Kalium, K483mg
Calcium, Ca42mg
Magnesium, Mg24mg
Phosphor, P69mg
Jern, Fe0.7mg
Kobber, Cu0.053mg
Zink, Zn0.43mg
Jod, I0.25μg
Mangan, Mn0.27mg
Chrom, Cr0μg
Selen, Se1.1μg
Nikkel, Ni5.6μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt2.1g

Fedtsyrer
C16:00.071g
C18:00.005g
C18:1, n-90.014g
C18:2, n-60.071g
C18:3, n-30.238g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.076g
Sum monoumættede0.014g
Sum polyumættede0.309g
Sum n-3 fedtsyrer0.238g
Sum n-6 fedtsyrer0.072g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin110mg
Leucin150mg
Lysin160mg
Methionin35mg
Cystin15mg
Phenylalanin95mg
Tyrosin53mg
Threonin110mg
Tryptofan37mg
Valin170mg
Arginin220mg
Histidin69mg
Alanin150mg
Asparaginsyre310mg
Glutaminsyre550mg
Glycin110mg
Prolin550mg
Serin140mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0226