Oliven, grønne, marinerede, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Oliven, grønne, marinerede, konserves

Olea europea L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.9 %
   Fedt, total75.3 %
   Kulhydrat, total21.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi558kJ
Protein, total1g
   total-N0.2g
Fedt, total11.7g
   mættede fedtsyrer1.6g
   monoumætt. fedtsyrer8.2g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total7.6g
   kulhydrat, tilgængelig5.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.4g
Alkohol0g
Aske4.1g
Vand75.8g

Vitaminer
A-vitamin19.3RE
   Retinol0μg
   ß-caroten231μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.99aTE
B1-vitamin, thiamin0.021mg
B2-vitamin, riboflavin0.007mg
Niacin0.067NE
   niacin0mg
   tryptofans bidrag0.067mg
B6-vitamin0.02mg
Pantothensyre0.018mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na2217mg
Kalium, K38mg
Calcium, Ca120mg
Magnesium, Mg16mg
Phosphor, P8.94mg
Jern, Fe0.49mg
Kobber, Cu0.23mg
Jod, I4.5μg
Mangan, Mn0.05mg
Selen, Se0.9μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:01.33g
C17:00g
C18:00.258g
C20:00.046g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.12g
C18:1, n-98.05g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-61.23g
C18:3, n-30.073g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.64g
Sum monoumættede8.17g
Sum polyumættede1.31g
Sum n-3 fedtsyrer0.073g
Sum n-6 fedtsyrer1.23g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan4mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0203