Majsstivelse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Mel

Majsstivelse

Zea mays L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.4 %
   Fedt, total1.5 %
   Kulhydrat, total98.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1534kJ
Protein, total0.4g
   total-N0.1g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total88.8g
   kulhydrat, tilgængelig88.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.5g
Alkohol0g
Aske0g
Vand10.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.008mg
Niacin0.083NE
   niacin0.03mg
   tryptofans bidrag0.083mg
B6-vitamin0.005mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1.7mg
Kalium, K5mg
Calcium, Ca10mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P99mg
Jern, Fe0.28mg
Zink, Zn0.5mg
Jod, I0.6μg
Mangan, Mn1mg
Selen, Se0μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse86.8g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan5mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0173