Kålrabi (kålroe), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Kålrabi (kålroe), rå

Brassica napus L. var. napobrassica (L.) Reichb.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.2 %
   Fedt, total2.3 %
   Kulhydrat, total87.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi141kJ
Protein, total1g
   total-N0.2g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total8.6g
   kulhydrat, tilgængelig5.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.9g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand89.6g

Vitaminer
A-vitamin35.8RE
   Retinol0μg
   ß-caroten430μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
B1-vitamin, thiamin0.045mg
B2-vitamin, riboflavin0.04mg
Niacin2.03NE
   niacin1.8mg
   tryptofans bidrag0.233mg
B6-vitamin0.12mg
Pantothensyre0.11mg
Biotin0.1μg
Folat27μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin41mg

Mineraler
Natrium, Na10mg
Kalium, K392mg
Calcium, Ca47.4mg
Magnesium, Mg14mg
Phosphor, P42.6mg
Jern, Fe0.25mg
Kobber, Cu0.03mg
Zink, Zn0.18mg
Jod, I0.5μg
Mangan, Mn0.14mg
Chrom, Cr0.5μg
Selen, Se0μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt4.1g
Stivelse0.1g

Fedtsyrer
C16:00.015g
C18:00.003g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.012g
C18:2, n-60.018g
C18:3, n-30.03g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.018g
Sum monoumættede0.014g
Sum polyumættede0.048g
Sum n-3 fedtsyrer0.03g
Sum n-6 fedtsyrer0.018g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan14mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0134