Eddike - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Industrielle hjælpestoffer

Eddike

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total29.6 %
   Fedt, total0 %
   Kulhydrat, total44.3 %
   Alkohol26.1 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi82kJ
Protein, total0.4g
   total-N0.1g
Fedt, total0g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total0.6g
   kulhydrat, tilgængelig0.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0.2g
Aske0.3g
Vand98.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0mg
Niacin0NE
   niacin0mg
B6-vitamin0.001mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na20mg
Kalium, K89mg
Calcium, Ca12mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P32mg
Jern, Fe0.5mg
Kobber, Cu0.007mg
Zink, Zn0.009mg
Mangan, Mn0.25mg
Selen, Se0.1μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0.6g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0046