Grønne bønner, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Grønne bønner, konserves

Phaseolus vulgaris L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.5 %
   Fedt, total9.6 %
   Kulhydrat, total68.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi97kJ
Protein, total1.5g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total4.8g
   kulhydrat, tilgængelig2.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.4g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand91.8g

Vitaminer
A-vitamin32.3RE
   Retinol0μg
   ß-caroten387μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.25aTE
   alfa-tokoferol0.25mg
B1-vitamin, thiamin0.09mg
B2-vitamin, riboflavin0.06mg
Niacin0.383NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag0.283mg
B6-vitamin0.03mg
Pantothensyre0.09mg
Folat13μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3.4mg

Mineraler
Natrium, Na259mg
Kalium, K92mg
Calcium, Ca47.3mg
Magnesium, Mg13mg
Phosphor, P30.5mg
Jern, Fe0.55mg
Kobber, Cu0.23mg
Zink, Zn0.25mg
Jod, I1.6μg
Mangan, Mn0.024mg
Selen, Se0.9μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C16:00.077g
C18:00.012g
C18:1, n-90.009g
C18:2, n-60.065g
C18:3, n-30.077g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.089g
Sum monoumættede0.009g
Sum polyumættede0.142g
Sum n-3 fedtsyrer0.077g
Sum n-6 fedtsyrer0.065g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin58mg
Leucin84mg
Lysin91mg
Methionin22mg
Cystin6mg
Phenylalanin41mg
Tyrosin31mg
Threonin62mg
Tryptofan17mg
Valin74mg
Arginin55mg
Histidin29mg
Alanin74mg
Asparaginsyre200mg
Glutaminsyre160mg
Glycin50mg
Prolin46mg
Serin110mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0026